Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Xelion over de BusinessCom Cloud Experience

Xelion over de BusinessCom Cloud Experience

BusinessCom wil met haar business partners het gesprek aangaan over de cloud. Hiervoor nemen we partners in ons kantoor in Merchtem mee op een virtuele ballonvlucht. Een van de leveranciers die de Cloud Experience ondersteunen is Xelion. Paul Jongejan legt uit waarom.

Wat vindt u van het initiatief van de Cloud Experience?
Paul Jongejan, partner manager bij cloud telefonie aanbieder Xelion: “Een virtuele ballonvaart is een ontzettend gaaf idee wat laat zien dat BusinessCom België echt out of the box denkt. Een luchtballon in een pand kom je niet dagelijks tegen! Partners worden echt volledig aan de hand meegenomen in hun ontdekkingsreis van wat cloud is.”

Hoe kijkt u aan tegen de ontwikkelingen van cloud in de Belgische markt?
“Cloud en met name cloud telefonie staat nog aardig in de kinderschoenen in de Belgische markt. Voor Xelion liggen er in België dan ook heel mooie kansen om de eindgebruiker via de partner volledig te helpen om hun bereikbaarheid te vergroten en de manier van (zakelijk) communiceren te verbeteren. Dus niet alleen voor BusinessCom en Xelion liggen er mooie kansen, maar juist ook voor de partners en de klanten van de partner!”

Waarom ondersteunt Xelion de BusinessCom Cloud Experience?
“Wij zien als Nederlandse partij grote kansen in België om nog meer partners en eindklanten blij te maken met ons product. Vanuit Xelion willen wij graag excellente ondersteuning leveren en het verschil maken, zowel technisch als commercieel. De Cloud Experience is voor ons ook een mooie manier om ons partnership met BusinessCom te benadrukken. Daarnaast zit BusinessCom België vlakbij Duvel Moortgat, wat altijd handig is voor de wekelijkse boodschappen :-).”

Waarom raadt u Belgische business partners aan om deel te nemen aan de Cloud Experience?
“Als u hoogtevrees heeft en toch een ballonvaart wil maken, dan bent u absoluut aan het juiste adres! En als bonus kan de partner ook nog eens een topproduct aan zijn of haar portfolio toevoegen.”

Ook geïnteresseerd in de BusinessCom Cloud Experience? Boek nu uw vlucht!


Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20