Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

NEC geeft volle focus op UCaaS met UNIVERGE BLUE

NEC geeft volle focus op UCaaS met UNIVERGE BLUE

In een officieel bericht heeft NEC afgelopen week aangekondigd dat het met het oog op Unified Communications, collaboration en telecommunicatie volledige de focus verlegt naar Cloud. Op dit vlak heeft NEC het portfolio UNIVERGE BLUE.

In de berichtgeving geeft NEC aan op termijn te stoppen met de on premise oplossingen en daarmee alle pijlen te richten op UNIVERGE BLUE, de alles-in-één UCaaS-oplossing voor samenwerken en bereikbaarheid. De oplossing biedt telefonie, chat, video, file sharing, archiving, aangevuld met een professioneel Contact Center dat ook over-the-top geleverd kan worden. Dit alles centraal te beheren in HostPilot. Met UNIVERGE BLUE biedt u uw klanten een volledige werkplek die volledig SOC2 compliant is en een diepe integratie heeft met Microsoft Teams. UNIVERGE BLUE werkt met een eigen internationale SIP Trunk-dienst; per seat is voor 22 landen het belverkeer afgekocht.

My-Connect Ontbijtsessies met UNIVERGE BLUE
UNIVERGE BLUE maakt onderdeel uit van het BusinessCom cloudportfolio My-Connect. Tijdens de My-Connect Ontbijtsessies die in mei in Nederland worden gegeven, is UNIVERGE BLUE aanwezig om zijn visie op de markt te geven. Voor meer informatie en inschrijven, klik hier. Belgische business partners die geïnteresseerd zijn in UNIVERGE BLUE zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden voor de BusinessCom Cloud Experience op ons kantoor in Merchtem.


Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20