Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Mitel en Zoom gaan strategisch partnership aan

Mitel en Zoom gaan strategisch partnership aan

Mitel en Zoom hebben een strategisch partnerschap aangekondigd om AI-first hybride communicatie- en samenwerkingsoplossingen te leveren voor ondernemingen wereldwijd. Mitel heeft Zoom heeft geselecteerd om gezamenlijk een exclusief hybride aanbod te ontwikkelen met geïntegreerde mogelijkheden tussen Zoom Workplace en het Mitel-communicatieplatform.

Het partnership speelt in op de groeiende vraag van ondernemingen naar hybride Unified Communications-implementaties met een “best-of-both-worlds”-oplossing die beveiliging en controle biedt voor missiekritische communicatie naast uitzonderlijke samenwerking om de bedrijfsproductiviteit te verbeteren. Het partnerschap zal een Zoom-first-ervaring introduceren binnen Mitels hybride portfolio, inclusief toegang tot het volledige Zoom Workplace-platform, dat naadloos samenwerkt met bestaande Mitel-investeringen.

Partnership highlights:

• Zet Zoom neer als Mitels exclusieve UCaaS-aanbod binnen Mitels overall UC-portfolio.
• Maakt het mogelijk voor Mitels verkoopteams en business partners wereldwijd om de Zoom-first-ervaring te cross-sellen als een kernonderdeel van de unieke hybride oplossing of om klanten te helpen migreren naar Zoom als UCaaS hun voorkeursmodel is.
• Maakt het mogelijk voor Zoom-verkoopteams om Mitel-toestellen als onderdeel van de totaaloplossing te verkopen.

Lees het officiële persbericht hier


Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20