Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

All you need is... My-Connect

All you need is... My-Connect

2024 in het teken van: All You Need is…My-Connect

Het My-Connect dienstenportfolio is de afgelopen tijd fors uitgebreid. Wat in 2016 begon met één Cloud Telefoniedienst op basis van Telepo is nu uitgegroeid tot een portfolio van meer dan 12 Cloud-diensten voor telefonie, UC, mobiel, networking en cybersecurity. Daarom zet BusinessCom My-Connect dit jaar volop in de schijnwerpers. Het thema: All You Need is…My-Connect.


My-Connect is de verzamelnaam voor alle Cloud- en abonnementsdiensten van BusinessCom. Omdat het portfolio de afgelopen tijd is uitgebreid, BusinessCom alle aanvullende hardware en endpoints levert, plus de nodige support biedt, is My-Connect alles wat de reseller nodig heeft. Tel daar onze liefde voor het partnerkanaal bij op en de knipoog naar het roemruchte tv-programma is compleet.

‘All You Need is My-Connect’ startte onlangs geheel in stijl door het uitsturen van bijna 2.000 valentijnskaarten naar resellers in Nederland en België. Vanaf maart bezoeken de BusinessCom partnermanagers geïnteresseerde resellers met het nieuwe My-Connect verhaal én brengen ze een bijzondere traktatie mee.


Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20