Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

My-Connect Portering Actie

My-Connect Portering Actie

Op 20 juli 2018 heeft KPN aangekondigd dat per 1 oktober 2021 er een einde komt aan de ISDN 15/20/30 dienstverlening. In verband met de coronavirus maatregelen is in Nederland de situatie ontstaan dat bepaalde locaties niet toegankelijk zijn voor derden. Dit bemoeilijkt  het uitvoeren van onder andere monteursactiviteiten ten behoeve van het migreren van klanten naar alternatieven voor deze diensten. Daarom zal KPN deze dienstverlening zes maanden langer in dienst houden. De beëindigingsdatum voor deze diensten wordt 1 april 2022. Verbindingen van deze diensten die nog in gebruik zijn en niet daarvoor zijn opgeheven, worden op die datum door KPN buiten gebruik gesteld.

Om de overstap naar My-Connect SIP trunking en hosted nog aantrekkelijker te maken, betaal je géén porteringskosten wanneer je een My-Connect contract afsluit voor 3 jaar. Wanneer je van deze actie gebruik wilt maken, kan je dit aangeven in het opmerkingenveld bij de aanvraag. De actie geldt voor het porteren van een enkelnummer, 10-tal of 100-tal. 

Deze actie is voor onbepaalde tijd verlengd! Neem contact op met jouw BusinessCom contactpersoon voor meer informatie over de actie.
 

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20