Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

BusinessCom 20 jaar

BusinessCom 20 jaar

BusinessCom viert dit jaar het 20-jarig jubileum met events, maandelijks nieuwe acties en meer!

Iedere maand nieuwe acties
Bekijk regelmatig deze pagina, want we maken iedere maand nieuwe acties bekend. Denk hierbij aan kortingsacties met verschillende vendors en leuke winacties. En dat het hele jaar lang! 

September: Gigaset Maandactie
Van 1 t/m 30 september 2022 ontvang je extra korting bij aanschaf van geselecteerde Gigaset producten. Daarnaast maak je iedere week kans op een gratis Gigaset GS5 SmartPhone.

--------

Maak in januari kans op lunch voor het hele bedrijf!
Plaats voor 20 januari een bestelling bij BusinessCom en maak kans op een lunch voor het hele bedrijf. Wij verzorgen op een samen te bepalen datum de lunch voor 3 van onze partners. Wordt jouw bedrijf een van de winnaars

Februari: Jabra Kortingsactie
BusinessCom partners krijgen van 1 tot en met 28 februari extra korting op geselecteerde Jabra producten. Daarnaast maak je ook nog eens iedere week kans om een Jabra Elite 4 Active te winnen! De prijzen worden wekelijks verloot onder partners die in de voorgaande week Jabra producten hebben besteld.

Maart: Mitel Maandactie
BusinessCom partners krijgen van 1 tot en met 31 maart extra korting op geselecteerde Mitel producten. Daarnaast maak je ook nog eens iedere week kans op een fles champagne, aangeboden in samenwerking met Mitel. De champagneflessen worden wekelijks verloot onder partners die in de voorgaande week Mitel producten hebben besteld.

April: LANCOM Systems Maandactie
BusinessCom partners krijgen van 1 tot en met 30 april extra korting op de LANCOM LW-600 access point, per stuk en gebundeld. Daarnaast maak je deze maand ook kans op een van de twee foodtrucks die verloot worden onder alle kopende LANCOM partners.

Mei: Yealink Maandactie
Profiteer van tot wel 53% korting op de WH66, BH72 en UH34 headsets van 1 tot en met 31 mei. Daarnaast kun je iedere week een Yealink geschenkpakket inclusief WH66 of BH72 headset verdienen. De eerste reseller die meer dan 30 headsets koopt, ontvangt een pakket. 

Juni: TP-Link Maandactie
Van 1 t/m 30 juni 2022 ontvang je extra korting bij aanschaf van geselecteerde TP-Link producten. Daarnaast maak je iedere week kans op een gratis TP-Link starter pack, bestaande uit een Omada EAP650, EAP610, ER7206, TL-SG2210P en OC200 controller. 

Juli & Augustus: Summer Sale
Profiteer dankzij de BusinessCom Summer Sale van 1 juli tot en met 31 augustus van extra korting op geselecteerde Jabra, TP-Link, Yealink, LANCOM Systems en Mitel producten.

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20