Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Gratis PPSK-Kiosk licentie (1 jaar) voor startende partners

Gratis PPSK-Kiosk licentie (1 jaar) voor startende partners

BusinessCom en PPSK-kiosk hebben de handen in één geslagen om jou als startende partner op weg te helpen. Wij begrijpen als geen ander dat het zien van de PPSK-Kiosk, meer zegt dan 1000 woorden. Om deze reden stellen wij een PPSK-jaarlicentie (t.w.v. €299,- p.j.) gratis beschikbaar voor BusinessCom partners.

Wat is PPSK?
Voor Extreme Networks partner is de PPSK over het algemeen wel bekend. Het staat voor ‘Private Pre-Shared Key’ en zorgt ervoor dat elk device een unieke wifi code krijgt. Waardoor ze op een openbaar wifi-netwerk toch veilig het internet op kunnen en waardoor het dataverkeer van elke gebruiker wordt gescheiden. De PPSK-Kiosk is daarom ook de perfecte oplossing om bezoekers in een openbare ruimte, zoals bijvoorbeeld bij café’s, restaurants, winkels, huisartsenpraktijken, tandartspraktijken, gemeentehuizen, kantines of op beurzen te voorzien van een unieke wifi code.

De PPSK-Kiosk is gemakkelijk te installeren op een iPad en via de demo omgeving kan de PPSK-Kiosk gedemonstreerd worden aan jouw klanten. Omdat het een volledige licentie betreft, kun je ook een eigen wifi-omgeving opzetten in de Extreme XIQ binnen het Extreme netwerk.

Neem voor meer informatie over de PPSK-Kiosk of de gratis jaarlicentie contact op met jouw BusinessCom contactpersoon of ons kantoor.
 

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20