Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

BusinessCom lanceert My-Connect UNIVERGE BLUE

BusinessCom lanceert My-Connect UNIVERGE BLUE

BusinessCom en NEC gaan officieel de samenwerking aan voor de lancering van NEC UNIVERGE BLUE®, een volledig geïntegreerde Unified Communications as a Service-oplossing (UCaaS), en NEC UNIVERGE BLUE® ENGAGE, een Contact Center as a Service (CCaaS)-oplossing. BusinessCom distribueert de nieuwe NEC services onder de naam My-Connect UNIVERGE BLUE.

Als één van de meest uitgebreide open Cloud platforms op de Nederlandse markt, maakt My-Connect UNIVERGE BLUE telefonie, chat, video vergaderen, contactcenter, beveiliging, online webinars, het delen en opslaan van bestanden en talloze productiviteitsintegraties (o.a. MS Teams, Salesforce, Office 365) mogelijk binnen één enkele omgeving. Deze diensten in een allesomvattend (alles-in-één) open Cloud communicatieplatform wordt aangeboden voor één vast laag bedrag per maand. Gebruikers betalen alleen voor wat ze gebruiken en gebruikerslicenties kunnen van maand tot maand worden gewijzigd. My-Connect UNIVERGE BLUE is vanaf nu algemeen beschikbaar voor NEC’s klanten en partners.

Unieke Differentiatie
Bert Plasman, Vice President Enterprise Channel Sales EMEA voor NEC Enterprise Solutions, geeft aan: “UNIVERGE BLUE biedt ons en onze distributiekanalen unieke differentiatie. Als deze oplossingen los van elkaar bij diverse leveranciers worden gekocht, hebben ze allemaal hun eigen prijskaartje en ondersteuning nodig om ze te onderhouden en te integreren. UNIVERGE BLUE levert daarom een aanzienlijk kostenvoordeel op voor de klant en biedt klanten voorts alle voordelen van gestroomlijnde IT-beheer en -administratie. Vanuit één management portal kunnen alle applicaties over een hele organisatie uitgerold en beheerd worden. ”

De lancering biedt ook verdere voordelen voor Business Partners. Plasman vervolgt: “De filosofie van ons partnerprogramma is 'Wij werken voor u', waarbij partners – in tegenstelling tot bij andere leveranciers- eigenaar blijven van de klant en de klantrelatie. Onze Go-to-market strategie is erop gericht dat we in ons land 100% van ons indirecte verkoopkanaal met geselecteerde en gecertificeerde partners en BusinessCom als distributeur behouden.”

Krachtige ondersteuning hybride werken
Pieter van Eldonk, Directeur van BusinessCom ziet een positieve toekomst voor My-Connect UNIVERGE BLUE. Hij legt uit: “In tegenstelling tot bestaande cloudtelefonie-oplossingen, stelt het UNIVERGE BLUE programma onze partners in staat om dicht bij hun klanten te blijven met volledige controle over prijzen en facturering. Het onboarding proces voor partners is zo eenvoudig mogelijk gemaakt, aangevuld met zeer uitgebreide training en support door de cloud specialisten van NEC.”

Meer informatie over My-Connect UNIVERGE BLUE volgt snel. Houd onze communicatiekanalen in de gaten en neem contact op met jouw BusinessCom contactpersoon als je geïnteresseerd bent.

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20