Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

BusinessCom officieel Atos Unify distributeur in de Nordics

BusinessCom officieel Atos Unify distributeur in de Nordics

BusinessCom is per 1 april 2021 officieel distributeur van het complete Atos Unify portfolio in de Nordics regio. BusinessCom is de enige Nederlandse distributeur met Atos Unify distributierechten in zowel de Benelux als de Nordics.

Atos Unify heeft de samenwerking met BusinessCom uitgebreid naar Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, IJsland, Groenland, Estland, Letland, Litouwen en de Faeröer Eilanden vanwegede unieke value add propositie. BusinessCom partners in deze landen profiteren van dezelfde voordelen als partners in de Benelux: een uitgebreide webshop met duizenden producten, volledige support op het complete Atos Unify portfolio, ruime openingstijden en uitgebreide leveropties.

Pieter van Eldonk – Directeur BusinessCom B.V.
“Het BusinessCom verhaal gaat wederom een positieve wending krijgen met deze stap. Ik ben ontzettend vereerd dat Atos Unify ons gevraagd heeft om deze landen onder onze hoede te nemen en ik zie het als een enorme kans voor ons bedrijf. Zoals de meesten weten, zijn wij een value add distributeur voor een 30-tal merken en gaan we nu de eerste stappen zetten samen met de producten van Atos Unify. Het spreekt voor zich dat we deze kans aangrijpen om met meerdere vendoren deze stap te maken en, net als onze BeLux organisatie, lokale presence te krijgen in één van de Nordics landen in de nabije toekomst.”

Stuart Trigg – Atos Unify Head of Channel – UCC UK&I, BeNeLux & Nordics
“Ik ben erg blij dat BusinessCom de kansen in de Nordics regio heeft gezien. Ik ben van mening dat ze een aanvulling vormen op onze bestaande routes naar de markt en dat hun expertise in het ondersteunen van Atos Unify partners ons allemaal kan helpen onze groeiambities in de toekomst te verwezenlijken."

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20