Software Defined networking

LANCOM Systems
LANCOM-SYSTEMS.COM
LANCOM Systems

SD-WAN, SD-LAN, SD-WLAN met LMC

De LANCOM Management Cloud is 's werelds eerste hyper-geïntegreerde managementsysteem dat de gehele netwerkarchitectuur intelligent organiseert, optimaliseert en controleert. Zowel op gebied van WAN, LAN, WLAN en Security. State-of-the-art Software-Defined technologie (SD-WAN, SD-LAN, SD-WLAN, SD-SECURITY) vereenvoudigt geïntegreerde netwerken drastisch, waardoor handmatige configuratie niet meer nodig is. Het systeem past zich dynamisch aan jouw eisen aan, is toekomstbestendig en biedt maximale veiligheid.

WEBSHOP
COMPATIBLE MET LMC

Cloud managed networking

Cloudmanagement over alle netwerk devices zoals; routers, firewalls, switches en access points

LANCOM Systems

E-PAPER DISPLAYS

LANCOM Wireless ePaper Displays

De draadloze ePaper Displays zijn voor een breed scala aan toepassingen in te zetten. Denk hierbij aan spreekkamer displays waarin aangegeven wordt of de ruimte beschikbaar is of niet. Dit is gemakkelijk beheerbaar via een Office 365 agenda. Daarnaast kunnen de ePapers ook prima ingezet worden in winkels, waarbij de prijzen continue gematcht moeten worden met de prijzen van concurrenten die op internet staan. Door het extreem lage stroomverbruik kunnen de displays wel tot 5 jaar meegaan met één batterij.

MEER INFORMATIE
Software Defined Wide Area Network

Wat houdt SD-WAN in?

Een Software Defined wide area network (SD-WAN) vervangt de conventionele, statische, handmatig geconfigureerde netwerkinfrastructuren. Omdat er bij de digitalisering steeds hogere bandbreedtes, beschikbaarheid, security en snelheden verwacht worden is SD-WAN de ideale oplossing voor multi-omgeving netwerken. Stel je voor dat je meerdere locaties hebt, die je allemaal op hetzelfde netwerk wilt aansluiten, zodat je alle digitale systemen gemakkelijk via deze locaties kunt distribueren. Dan is het ideaal dat je zowel alle routers, switches, firewalls en access point vanuit de LANCOM Management Cloud (LMC) kunt beheren. Het scheelt aanzienlijk in kosten en personeel, door alle netwerkcomponenten vanuit één systeem te beheren en je bent direct op de hoogte als een site down is. Kijk voor meer informatie over SD-WAN op de website van LANCOM Systems.

LANCOM Systems

LANCOM Reseller worden?

Wil je reseller worden van LANCOM Systems en ben je nog geen klant van BusinessCom? Schrijf je dan in bij BusinessCom en bestel gemakkelijk 24/7 online en profiteer van onze flexibele levertijden ma/vr voor 22.00u besteld is morgen in huis en zaterdag worden bestellingen tot 17.00 uur verwerkt en zijn er mogelijkheden om op zondag te bezorgen. Kom je liever persoonlijk met ons in contact? Bel dan naar ons hoofdkantoor of stuur een mail naar info@businesscom.nl

Sustainability Commitment

Als Duitse fabrikant van netwerkoplossingen neemt LANCOM zijn verantwoordelijkheid in het digitale tijdperk. Bij LANCOM beschouwen ze veiligheid, betrouwbaarheid en toekomstige levensvatbaarheid als één van de topprioriteiten. Niet alleen in termen van onze producten, maar ook in het dagelijks handelen. LANCOM streeft naar een op stakeholders gebaseerde CSR-benadering die nauw aansluit bij hun kernactiviteiten, het merk en de missie. Ze willen gebruik maken van nieuwe kansen en tegelijkertijd vooruitziend te werk gaan om economische, ecologische en sociale risico’s te beperken. Met als doel om op lange termijn een betrouwbare werkgever, partner en marktspeler te zijn.

LEES MEER