Betere zorg. Veiligere werkplekken. Productievere bedrijven.

On-site, kritische communicatie- en veiligheidsoplossingen voor ziekenhuizen, langdurige zorg en de zakelijke markt.
BEKIJK IN DE SHOP
About

Ascom

Sommige van ‘s werelds grootste bedrijven en organisaties uit de publieke sector vertrouwen op de DECT-handsets, mobiele handsets en pagers van Ascom. Ascom werkt met duizenden klanten verspreid over zes continenten en meer dan 40 sectoren – van ziekenhuizen en organisaties voor langdurige zorg tot gevangenissen, hoog-risico industrie en internationale retail.

Smartphone

Ascom Myco 3

Geoptimaliseerd voor betrouwbaarheid. Beschikt over het vertrouwde DECT-kanaal, zodat communicatie zelfs wordt verzonden en ontvangen als er geen wifi beschikbaar is. Boordevol tools zoals een barcodescanner, IR-lokalisatie, NFC, hot-swappable batterij, twee camera’s en drukknopalarm. Allemaal in een robuust aluminium frame dat bestand is tegen ontsmettingsmiddelen en met een 5” full HD-scherm.

BESTEL VIA DE WEBSHOP
Beveiliging en schaalbaarheid

Ascom DECT Handsets

DECT handset

Ascom d83

De Ascom d83 is een robuuste DECT-handset die is ontworpen voor omgevingen met gemiddelde tot hoge eisen, zoals ziekenhuizen, ouderenzorg, mijnbouw, beveiligde instellingen, detailhandel en ondernemingen. Zijn geavanceerde berichtenfuncties maken hem bij uitstek geschikt voor toepassingen waarbij tweewegberichten of interactie met geautomatiseerde apparatuur is vereist.

BEKIJK IN DE SHOP