Smartphones, DECT- en VoWiFi-telefoons

Betere zorg. Veiligere werkplekken. Productievere bedrijven.
BEKIJK IN DE SHOP
About

Ascom

Sommige van ‘s werelds grootste bedrijven en organisaties uit de publieke sector vertrouwen op de DECT-handsets, mobiele handsets en pagers van Ascom. Ascom werkt met duizenden klanten verspreid over zes continenten en meer dan 40 sectoren – van ziekenhuizen en organisaties voor langdurige zorg tot gevangenissen, hoog-risico industrie en internationale retail.

Smartphone

Ascom Myco 3

Geoptimaliseerd voor betrouwbaarheid. Beschikt over het vertrouwde DECT-kanaal, zodat communicatie zelfs wordt verzonden en ontvangen als er geen wifi beschikbaar is. Boordevol tools zoals een barcodescanner, IR-lokalisatie, NFC, hot-swappable batterij, twee camera’s en drukknopalarm. Allemaal in een robuust aluminium frame dat bestand is tegen ontsmettingsmiddelen en met een 5” full HD-scherm.

BESTEL VIA DE WEBSHOP
Beveiliging en schaalbaarheid

Ascom DECT Handsets

VoWiFi telefoon

Ascom i63

Combineert het gebruiksgemak van VoWiFi met de robuustheid en gegevensbeveiliging die nodig zijn in een professionele telefoon. Verkrijgbaar in drie modellen: Talker (alleen telefonie), Messenger (toegevoegde berichten) en Protector (toegevoegde man-down en no-movement alarmen).

BEKIJK IN DE SHOP