Naadloze communicatie en collaboration

WEBSHOP
About

Mitel

Met 47 jaar leiderschap in de sector biedt Mitel zakelijke communicatie aan meer dan 70 miljoen zakelijke eindgebruikers over de hele wereld, om naadloos te verbinden, samen te werken en innovatieve oplossingen te bieden aan hun klanten.

Mitel 6900 IP Serie

De 6900 IP-serie is een krachtige reeks bureautelefoons met kristalhelder geluid, geavanceerde functies en een breed scala aan accessoires om de productiviteit en mobiliteit in de moderne zakelijke omgeving van vandaag te verbeteren. De nieuwe ‘t’ edities zijn nu ook verkrijgbaar! De eerste in hun soort: IP-telefoons gemaakt met antimicrobiële behandelde kunststof.

Mitel 6800 Serie

De Mitel 6800 serie is een familie van krachtige en moderne SIP-telefoons die geavanceerde interoperabiliteit bieden met grote IP-telefonieplatforms. Alle telefoons in de 6800-serie hebben een strak en modern industrieel design, opmerkelijke HD-breedbandaudio, een verbeterde speakerphone en superieure audioverwerking voor rijkere en duidelijkere handsfree gesprekken.

On-premise

MiVoice Office 400

Als een zeer flexibele communicatieoplossing die kan worden aangepast aan de zakelijke vereisten en behoeften van medewerkers zet MiVoice Office 400 nieuwe standaarden in zijn vakgebied. MiVoice Office 400 biedt een flexibele, veelzijdige communicatieoplossing en is speciaal ontworpen om aan de behoeften van kleine en middelgrote bedrijven te voldoen, door extra gebruikers, nieuwe telefoons of zelfs extra locaties die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd.

LEES MEER
IP DECT-Telefoon

Mitel 600 DECT Serie

Communicatie en mobiliteit zijn niet meer weg te denken uit onze dagelijkse werkzaamheden. Met de
Mitel 600-serie mobiele DECT-telefoons zijn veelzijdige communicatie en efficiënte samenwerking
kinderspel geworden. Waar u ook bent – op kantoor, op de werkvloer, in een magazijn of in uw
thuiskantoor – telefoons uit de Mitel 600-reeks zijn uw betrouwbare communicatie-assistent.

COMMUNICATIE & COLLABORATION

MiVoice Business

MiVoice Business biedt uw organisatie een complete communicatie-, collaboration- en customer experience oplossing die ervoor zorgt dat medewerkers niet alleen veilig kunnen bellen, chatten en video's kunnen maken, maar zich verbonden voelen, ongeacht of ze naast elkaar zitten in de kantoor of op afstand thuis.

LEES MEER