BusinessCom

Officieel Stocking Distributor van Extreme Networks
WEBSHOP

Stocking Distributor

BusinessCom heeft van Extreme Networks de status “Stocking Distributor” gekregen. Dit houdt in dat wij het complete Extreme Networks portfolio uit voorraad kunnen leveren, waardoor de duur van de meeste leveringen aanzienlijk wordt ingekort.

Netwerkoplossingen

Met uitgebreide kennis & ondersteuning

Slim samenwerken!

Met de Stocking Distributor status tonen wij onze commitment voor een nog betere samenwerking en wij ervan overtuigd dat we zowel bestaande als nieuwe klanten hierdoor nog beter kunnen ondersteunen. Door de overname van Futura in februari 2020 hebben wij enorm veel kennis verkregen binnen onze organisatie op het gebied van datanetwerken. We houden de lijnen kort door een geoptimaliseerde logistiek, sales & pre-sales ondersteuning en een groot support team. Ben je nog geen klant van BusinessCom? Meld je dan aan via de onderstaande button en bekijk onze webshop voor de actuele voorraad van het Extreme Networks portfolio.

KLANT WORDEN?
Voordelen

Profiteer als reseller van:

Snelle NFR leveringen

Wij kunnen NFR aanvragen direct uit voorraad leveren. Dit houdt in dat je kunt profiteren van onze flexibele levertijden en sneller NFR producten in huis hebt.

Promotie artikelen op voorraad

Zodra er nieuwe product gerelateerde promoties bekend worden gemaakt, kunnen wij deze uit voorraad leveren. Hierdoor hoef je niet meer te wachten op langzame zendingen uit het buitenland.

Maak kennis met BusinessCom

Meld je vrijblijvend aan voor onze webshop

In onze webshop vind je gemakkelijk de beschikbare producten van Extreme Networks en zie je direct de actuele voorraad. Meld je daarom nu aan voor de BusinessCom webshop!

WEBSHOP
Extreme Networks oplossingen

Wi-Fi 6 Access Points

802.11ax chipset

Extreme Networks

We verbinden bedrijven met elkaar, die er het meest toedoen!

Sinds 1996 verlegt Extreme de grenzen van netwerktechnologie. Gedreven door de visie om het simpeler, sneller, flexibeler en veiliger te maken. Maar ons hogere doel is altijd geweest om klanten voorbij het netwerk te helpen… En de relatie te versterken met degene die ze bedienen. We noemen dat Customer-Driven Networking.

WEBSHOP
Extreme’s cloudoplossingen

Een complete end to end oplossing voor multi-omgeving ondernemingen

Cloud beheer licenties

ExtremeCloud IQ

Open Ecosystem | Insights & Analytics | Security & Acces Control | Management & Orchestration | Automation | Artificial Intelligence

WEBSHOP
Extreme Networks

Software & Diensten