Gebruiksvriendelijk. Krachtig. Slim. En speciaal voor jou ontworpen.

BEKIJK ALLE NETGEAR PRODUCTEN
About

NETGEAR

NETGEAR zet idee├źn om in innovatieve netwerkproducten waarmee mensen worden verbonden, bedrijven worden ondersteund, en de manier waarop we leven wordt verbeterd. Gebruiksvriendelijk. Krachtig. Slim. En speciaal voor jou ontworpen.

NETGEAR biedt netwerk-, opslag- en beveiligingsoplossingen, zonder de kosten en complexiteit van grote IT-infrastructuren. Het uitgebreide assortiment aan betrouwbare, betaalbare netwerkproducten is eenvoudig te installeren en te onderhouden. NETGEAR levert oplossingen waar je op kunt rekenen, zodat je meer tijd kunt besteden aan wat echt telt: jouw bedrijf laten groeien.

NETGEAR

Ondersteuning

Zakelijke WiFi zal nooit meer hetzelfde zijn

NETGEAR WiFi 6

De volgende generatie WiFi is er!

Verbeter jouw WiFi-netwerk met de nieuwe NETGEAR WAX610 en WAX610Y cloud beheerde WiFi 6 access points.

De WAX610 brengt de nieuwe WiFi 6-prestaties naar jouw bedrijf. Levert tot 70% hogere snelheden(*), minder netwerkcongestie en een grotere dekking. Ideaal voor omgevingen met veel aangesloten apparaten of applicaties, zoals ziekenhuizen, scholen, kantoren en meer.

De WAX610Y brengt WiFi 6 naar buiten en is perfect om ervoor te zorgen dat klanten en werknemers altijd verbonden blijven op bouwplaatsen, laadperrons, schoolpleinen, restaurants met zitplaatsen buiten en meer.

NETGEAR CATALOGUS

De bijgewerkte NETGEAR Catalogus is nu beschikbaar! NETGEAR combineert schaalbaardere netwerkoplossingen die 24/7 makkelijk te beheren en betaalbaar zijn. De catalogus toont alle NETGEAR oplossingen, van switches tot routers en NAS, inclusief alle specificaties. Een mooi en compleet overzicht van het NETGEAR portfolio.

DOWNLOADEN