Een compleet portfolio

Training Center

TP-Link - Technische Basistraining OCNA Wireless

Data & inschrijven

Speciaal voor technisch medewerkers van resellers geven we op 3 en 4 april de tweedaagse training voor OCNA Wireless.

Omada Certified Network Administrator Wireless, ook wel bekend als OCNA Wireless, is een tweedaagse trainingscursus voor de instapcertificering van Omada. Deze trainingscursus omvat theoretisch leren en praktische lab-activiteiten met Omada Controller, AP en Switch. De nadruk ligt op solution design, netwerk optimalisatie en basis troubleshooting tools.

BusinessCom stelt de benodigde Omada apparatuur tijdens de training beschikbaar. Er is een mogelijkheid tot aanschaf van een LAB/Demo set tegen een NFR-prijs. Neem voor meer informatie contact op met jouw BusinessCom contactpersoon.

Voor deelname is enige netwerkkennis vereist. De training is een mix van theorie en praktijk.

Om tijdens de training voldoende tijd te kunnen besteden aan de praktijkopdrachten zal het theoretische deel van de training in een vrij hoog tempo behandeld worden, ons advies is om voorafgaand aan de training de documentatie alvast te bestuderen.

Aan het einde van de training leggen deelnemers een online certificeringsexamen af en ontvangen bij slagen het OCNA-certificaat en -badge. Indien je als organisatie twee engineers gecertificeerd hebt, biedt dat inkoopvoordelen vanaf een bepaald volume.

De kosten van de training bedragen €350,00 per persoon, dit is inclusief koffie, thee en lunch.

De koffie staat vanaf 8:30u klaar en we starten om 09:00u met de training, afhankelijk van het verloop van de dagen stoppen we rond 17:00u.
De deelnemers hebben tijdens de training een Laptop met vaste netwerkaansluiting en WiFi nodig.

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20