Een compleet portfolio

Training Center

Training TP-Link TPNA Enterprise Routing & Switching Fast-Track

Data & inschrijven

Speciaal voor technisch medewerkers van onze resellers geven we op 6 en 7 maart de tweedaagse fast-track training voor TPNA Enterprise Routing & Switching. De training gaat in op theorie en praktijk rond installatie en beheer van de routers en switches van TP-Link Enterprise.

Na het voltooien van de cursus:

1. Ken je de toepassingen van de belangrijkste functies van TP-Link enterprise-level routers en switches.
2. Ben je in staat om de belangrijkste functies zoals DHCP-server, VLAN en ACL te configureren op TP-Link Enterprise routers of switches in de Standalone-modus.
3. Kun je basisondersteuning bieden voor TP-Link Enterprise routers en switches in de Standalone-modus.

BusinessCom stelt de benodigde TP-Link apparatuur tijdens de training beschikbaar. Er is een mogelijkheid tot aanschaf van een LAB/Demo set tegen een NFR-prijs. Neem voor meer informatie contact op met jouw BusinessCom contactpersoon.

Voor deelname is netwerkkennis vereist. De training is een mix van theorie en praktijk waarbij de nadruk ligt op het praktische deel. Tijdens de Fast-Track training word het theoretisch deel van de training namelijk in een hoger tempo dan bij een normale training behandeld. Ons advies is om voorafgaand aan de training de documentatie alvast te bestuderen. Aan het einde van de training leggen deelnemers een online certificeringsexamen af en ontvangen bij slagen het TPNA-certificaat en -badge. Indien je als organisatie twee engineers gecertificeerd hebt, biedt dat inkoopvoordelen vanaf een bepaald volume.

Kosten van deze training bedragen €350,00 per persoon, dit is inclusief koffie, thee en lunch.

De koffie staat vanaf 8:30u klaar en we starten om 09:00u met de training, afhankelijk van het verloop van de dagen stoppen we rond 17:00u.
De deelnemers hebben tijdens de training een Laptop met vaste netwerkaansluiting en WiFi nodig. ( S.v.p. zelf een laptop meenemen)

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20