Een compleet portfolio

Training Center

Unify Sales Q4 Kick-Off

Data & inschrijven

Unify en BusinessCom willen samen met jou als Unify reseller het laatste kwartaal van 2023 op een leuke informele manier aftrappen. Daarom nodigen we jou uit voor de Unify Q4 Sales Kick-Off op vrijdag 13 oktober bij Kookstudio van Hoeve Den Akker in Nijkerk. Deze kick-off belooft een combinatie te zijn van zakelijk inzicht en culinair plezier, en we kijken ernaar uit om dit samen met jullie te beleven.

Wat je kunt verwachten:
We ontvangen je graag om 15.00 uur bij Kookstudio van Hoeve Den Akker in Nijkerk met een eerste proeverij. De middag wordt een culinaire beleving waar we samen een kookworkshop volgen en waarbij we het koken afwisselen met presentaties. We praten je bij over:

  • De Unify plannen van het komende kwartaal;
  • De nieuwe promoties die eraan komen;
  • De nieuwigheden in OSBiz V3R3 en Unify Phone;
  • Tips om de verkoop te stimuleren.

Om 20.00 uur sluiten we gezamenlijk af!

Ben jij er bij?
Wij zouden het fantastisch vinden als je aansluit en samen met ons nieuwe herinneringen maakt. Wij beloven dat het een onvergetelijke middag gaat worden (ook op vrijdag de 13e ;). Aanmelden kan via bovenstaande button! Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht dus niet te lang en schrijf je direct in.

Wat er op het menu staat houden we nog even geheim maar we horen het graag op voorhand als we rekening moeten houden met bepaalde menubeperkingen of allergieƫn. Dan informeren wij tijdig de organisatie zodat we er voor iedereen een smakelijke middag van kunnen maken. Bij aanmelding kan je jouw dieetwensen noteren bij opmerkingen.

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20