Een compleet portfolio

Training Center

Commerciële Training over Dedicated Fiber van Eurofiber

Data & inschrijven

Op 5, 6 en 14 september organiseren we bij ons BusinessCom kantoor in België een commerciële training over Dedicated Fiber, gegeven door Eurofiber. Deze training biedt u de unieke gelegenheid om uw kennis en begrip te vergroten over de mogelijkheden en voordelen van dedicated fiberconnectiviteit.

Binnen 1,5 uur worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Inleiding tot Dedicated Fiber: begrijp de basisprincipes en voordelen van het gebruik van dedicated fiber voor zakelijke connectiviteit.
  • Diensten en oplossingen van Eurofiber: leer over de diverse diensten en oplossingen die Eurofiber biedt op het gebied van dedicated fiber, inclusief snelheden, betrouwbaarheid en beveiliging.
  • Implementatie en migratie: krijg inzicht in de implementatie- en migratiestrategieën om naadloos over te stappen op een dedicated fiber infrastructuur.
  • Klantenservice en ondersteuning: ontdek de uitstekende klantenservice en technische ondersteuning die Eurofiber biedt aan haar klanten.

De training sluiten we af met een gezamenlijke lunch!

Deze training is bedoeld voor professionals die geïnteresseerd zijn in het maximaliseren van de connectiviteit bij hun klanten en willen profiteren van de voordelen van Dedicated Fiber. Het aantal plaatsen is beperkt. Wilt u hier bij zijn, wacht dan niet te lang en schrijf u nu alvast in voor een van de trainingen via bovenstaande knop!

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20