Een compleet portfolio

Training Center

TP-Link en Barracuda on tour!

Data & inschrijven

BusinessCom reist samen met TP-Link en Barracuda het land door voor drie informatiesessies over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van networking en cybersecurity.

TP-Link
TP-Link voert al enige tijd de SDN (Software Defined Networking) gebaseerde Cloud oplossing Omada. Daarmee kunnen netwerkapparaten worden geïntegreerd, zoals access points, switches en getaways, voor 100% gecentraliseerd cloudbeheer. Binnen dit Cloud platform presenteert TP-Link als een van de eerste fabrikanten in de wereld Wi-Fi 7. Er wordt meer verteld over de nieuwste TP-Link Omada PRO producten en is er veel nieuws op het gebied van Gateways, denk hierbij aan de Omada ER8411, een high end Gateway met een throughput van 20 GB. Daarnaast wordt de nieuwe all-in One Gateway, de Omada ER7212PC aan je voorgesteld.

Barracuda
Samen met Barracuda verken je de unieke ‘kans’ op de markt: de cyberoorlog waarin Nederlandse bedrijven slachtoffer worden van hebberige criminelen, maak je kennis met het portfolio van Barracuda en leer je meer over het gemak waarmee je jouw klanten verder kan helpen met cybersecurity en hoe je zelf een expert wordt op dit gebied. Kom te weten hoe je cybersecurity kan aanbieden en bouw mee aan de veilige toekomst van jouw klanten!

Agenda
BusinessCom organiseert middagsessies op drie verschillende locaties in Nederland. De agenda van deze middagen ziet er als volgt uit:

  • 13.00-13.30: Inloop
  • 13.30-13.45: Introductie BusinessCom
  • 13.45-14.45: Presentatie TP-Link
  • 15.00-16.00: Presentatie Barracuda
  • 16.00-17.00: Afsluiting

Ontdek wat TP-Link en Barracuda kunnen betekenen voor jouw klanten en schrijf je nu in voor de sessie in Utrecht (24 januari), Maastricht (31 januari) of Zwolle (7 februari)!

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20