Een compleet portfolio

Training Center

Unify Sales Update Sessies

Data & inschrijven

BusinessCom en Unify slaan de handen ineen en organiseren op regelmatige basis sales sessies om partners bij te praten over alle nieuwe ontwikkelingen omtrent het Atos Unify portfolio. In eerste instantie vinden deze sessies online plaats, maar in de toekomst ook live. Voor de komende periode hebben we 4 sessies gepland met interessante onderwerpen, die je zeker kunt gebruiken om je sales activiteiten te versterken en te boosten.

Woensdag 16 juni: DECT en CP toestellen
Tijdens deze online sessie met Michael Trotz (product manager bij Unify) gaan we dieper in op de nieuwe DECT toestellen en de nieuwe CP toestellen. Wat zijn de voordelen en hoe kan je deze toestellen beter inzetten bij je klanten? Veel klanten opteren vandaag de dag voor een Opex model in plaats van een Capex model. Kan je daarop ook inzetten met OpenScape Business?

Woensdag 15 september: OpenScape Business V3R1
In deze sessie met Michael Trotz (product manager bij Unify) behandelen we de voordelen van de nieuwe OpenScape Business V3R1 hardware en hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken tijdens de gesprekken met je klanten.

Woensdag 6 oktober: Unify Office
Iedereen heeft al wel gehoord van Unify Office (powered by Ring Central). In deze sessie gaan we hier meer duidelijkheid rond geven. Waar en hoe kan ik het inzetten? Kan ik het combineren met on-premise systemen? Wat is de meerwaarde voor mij als partner? Hoe kan ik mijn sales activiteiten verhogen met Unify Office?

Woensdag 3 november: Roadmap 2022
Op het einde van het jaar is het zeker belangrijk om eens vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. We gaan een blik werpen op de roadmap voor 2022 voor het Unify portfolio. Waar gaat de focus op liggen en hoe kan je het komende jaar succesvol maken met Unify?

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20