Een compleet portfolio

Training Center

BusinessCom Sales Pitches

Data & inschrijven

Wil jij weten wat er speelt op het gebied van telecom en ICT en wil je inzicht verkrijgen in de visies en oplossingen van onze verschillende vendoren? Meld je dan direct aan voor de BusinessCom sales pitches op 12, 18, 19 en 26 mei. De deelnemende vendoren geven een presentatie van maximaal 15 minuten die aansluit op het betreffende thema. Zo ben je binnen 90 minuten weer helemaal bijgepraat over de onderstaande onderwerpen.

Woensdag 12 mei – Hospitality & Healthcare: Welke oplossingen zijn er
Hospitality en healthcare organisaties hebben bijzondere wensen en behoeften die je niet met ieder merk kunt invullen. Ascom, Spectralink, Extreme Networks, Mitel en Gigaset presenteren de oplossingen waarmee je hospitality en healthcare organisaties kunt benaderen en projecten gaat winnen.

Aanwezige merken:
- Ascom
- Spectralink
- Extreme
- Mitel
- Gigaset

Dinsdag 18 mei – Is de PBX nog relevant in de tijd van thuiswerken
Thuiswerken is in het afgelopen jaar de norm geworden. Heeft de PBX nog een plek in deze nieuwe manier van werken? Unify, Alcatel-Lucent Enterprise, Mitel en ClearVox delen hun visies hierover en tonen hun PBX-oplossingen en de alternatieve cloudoplossingen.

Aanwezige merken:
- Unify
- Alcatel-Lucent Enterprise
- Mitel
- ClearVox

Woensdag 19 mei – Networking & telecom: twee handen op één buik!
Telecom en ICT groeien al jaren steeds meer naar elkaar toe en met name telecom en networking zijn eigenlijk twee handen op één buik. Maak kennis met de networking producten die de perfecte aanvulling zijn op jouw huidige telecomoplossingen.

Aanwezige merken:
- Extreme Networks
- LANCOM Systems
- NETGEAR
- My-Connect Cirrus

Woensdag 26 mei – Mobility/thuiswerken: De BusinessCom totaaloplossing
BusinessCom biedt een compleet portfolio aan van merken en producten die essentieel zijn om efficiënt thuis te werken. Maak kennis met cloudtelefonie van My-Connect, de hoge kwaliteit audio- en video-oplossingen van Jabra, slimme cybersecurity oplossingen van Barracuda, netwerk switches en access points van NETGEAR, en de WH6 serie headsets van Yealink.

Aanwezige merken:
- My-Connect Telepo
- Jabra
- Barracuda
- NETGEAR
- Yealink

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20