Een compleet portfolio

Training Center

Ascom Unite

Data & inschrijven

Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 1000,00 per persoon.

Omschrijving

Speciaal voor haar Certified Solution Partners heeft Ascom een training ontwikkeld die het ontwerpen, inrichten en beheren van het Ascom Unite messaging- en alarmeringsplatform behandelt. De training is toegespitst op VoIP professionals. Na het afronden van deze training is men op de hoogte van de mogelijkheden en structuur van het Unite platform, is men in staat het Ascom Unite platform te configureren, routeringen aan te brengen en de gewenste koppelingen te realiseren.

Registratie

Indien u zich wilt inschrijven voor deze training klikt op hierboven op inschrijven. Er start een download van een .doc formulier. Vul dit formulier in en mail het ingevulde formulier naar training@businesscom.nl

Ascom CSP Progamma

Het Ascom CSP trainingsprogramma is speciaal ontwikkeld voor Certified Solution Partners. Het programma is gericht op de verkoop, de installatie, de service en het onderhoud van de Ascom oplossingen. Voor een optimale
invulling van het programma is het een vereiste dat uw organisatie voldoende kennis heeft van de toepassingen.

Inhoud

  • Unite introductie
  • Unite message & alarm routing
  • Unite configureren
  • Unite service

Opzet

Deze training start met e-learning waarbij elke module wordt afgesloten met een test. Als alle testen met goed gevolg zijn doorlopen, kan men zich inschrijven voor de klassikale training. De klassikale training wordt verzorgd door het Ascom Training Centre in Utrecht.

Certificering

Het afronden van deze training is vereist voor CSP partners welke Ascom UNITE in de portfolio wensen opnemen. Na het succesvol afronden van de training ontvangt men het (deel-) certificaat ‘Ascom Certified Unite Professional’.

Vereiste voorkennis

Deelnemers dienen te beschikken over werkervaring met VoIP en datacommunicatie.

Tijdsduur

De training duurt twee dagen, exclusief e-learning modules.

Log in en lees verder
Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20