Blijf op de hoogte

Nieuws & Acties

Nieuws & Acties

Mitel SME Connected Promo Verlengd

Mitel SME Connected Promo Verlengd

De Mitel MiVoice Office 400 is dé oplossing voor het SME. Flexibel en veelzijdig, met krachtige UCC-, Contact Center- en mobiele functionaliteiten, speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote organisaties.

Een on-prem oplossing? Ja, maar wel een met alle voordelen van de cloud. Met CloudLink kunnen cloud-applicaties eenvoudig worden geïntegreerd in de MiVoice 400. Altijd de nieuwste oplossingen, schaalbaar en betaalbaar, maar wel met een zeer degelijke en betrouwbare on-prem basis.

Om ook jou te overtuigen hebben we samen met Mitel een promo opgezet. Met een zeer competitieve prijs is dit een aantrekkelijk aanbod voor de eindklant.

Het aanbod

Bij aankoop van een MiVoice Office 400 oplossing met Mitel 68xx en/of 69xx toestellen ontvangt de klant zonder extra kosten:
 

 • MiVoice Office Mobile Application licenties*
 • SIP-Terminal licenties*
 • Alle MiVoice Office 400 gebruikerslicenties

*Aantal licenties gelijk aan het aantal bestelde toestellen

Tools

Uiteraard proberen BusinessCom en Mitel je zo goed mogelijk te ondersteunen bij deze promo. Ook wij willen liever naar de zon dan naar Volendam! Daarom hebben we een zo compleet mogelijke toolkit voor jullie samengesteld.

1) BusinessCom verzorgt waar gewenst:
 

 • Een commerciële updatetraining voor bestaande MiVoice Office 400 partners/resellers
 • Installatie-ondersteuning voor 2 – 3 systemen voor nieuwe MiVoice Office 400 resellers
 • Pre-sales support (demo’s, ondersteuning bij de configuratie etc.)

2) Materialen
Zowel om zelf meer te weten te komen over de features en mogelijkheden van de Mitel MiVoice Office 400, over CloudLink en MOMA. Maar ook hoe de oplossing te positioneren en te implementeren. Je vindt de toolkit in de BusinessCom knowledge base!

Voorwaarden

 • De promo loopt van 1 april 2020 tot en met 31 december 2021 – laatste orderdatum is 30 december 2021.
 • De promo is alleen van toepassing in combinatie met gebruik van de promotiecode BNL_Q120_BC_MIVO400_2020 en complete orders* ingelegd via Deal Registration met correcte eindgebruikersgegevens.
 • De promo is alleen van toepassing op verkopen aan eindklanten in de BeNeLux en niet toepasbaar op demonstratie-installaties.
 • De promo is voorbehouden tot geautoriseerde Partners en Resellers* van Mitel.
 • Korting is alleen van toepassing op de aangegeven producten, geen combinatie met additionele SPA of andere kortingen mogelijk.
 • Mitel behoudt zich het recht voor het programma eenzijdig te wijzigen en partners te diskwalificeren die zich niet aan de voorwaarden van het programma houden.

* Complete order: MiVoice office 400 systeem (470 hardcoded, virtueel of SMBC) inclusief ten minste Trunks (SIP of ISDN), gebruikerslicenties, IP-sets (6900 en 6800), MOMA, plus 3 jaar SWA.
* Voor nieuwe partners geldt een uiterlijke autorisatie voor einde Q3 2021.

Meer weten?

Stel uw vraag via de button of bel naar +32 15 69 01 20